Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2018. október 19. napon 14.00 órától 2018. október 20. napon 14.00 óráig az elektronikus ügyintézés az elektromos hálózat teljes áramszünetet igénylő karbantartási munkálatai miatt szünetel.
Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt -, csak az újraindulást követően, legkésőbb 2018. október 20-án 14 órától történik meg.

Megértésüket köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Biztonságos Kézbesítési Szolgáltatáson, és a hozzá kapcsolódó tárhelyeken 2018. október 16-án (kedden) 22:00 órától 2018. október 17-én 06:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek: magyarorszag.hu, Személyreszabott Ügyintézési Felület, Biztonságos Kézbesítési Szolgáltatás, Tárhely adminisztráció, Tárhely szolgáltatás (Hivatali kapu, Cégkapu, Ügyfélkapu), Ügyfélkapu azonosítás, Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás, Azonosításra Visszavezetett Dokumentumhitelesítés.

Szíves megértését és türelmét köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Köztársasági Elnöki Hivatal

Létrehozva: 2006. március 30.
Módosítás: 2014. március 6.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

A hivatal elérhetősége és vezetői

Köztársasági Elnöki Hivatal

Kapcsolat a hivatallal

Köztársasági Elnöki Hivatal

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonHivatalkereső

?

Hivatalkereső

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk


A köztársasági elnököt feladatainak ellátásában a Köztársasági Elnöki Hivatal (a továbbiakban: Hivatal) segíti. A Hivatal Alapító Okiratát a köztársasági elnök adja ki. A Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatát - az Alapító Okirat alapján - a köztársasági elnök adja ki. A Hivatal működési költségeit a központi költségvetés Köztársasági Elnökség fejezete biztosítja. §

A Hivatal Önálló, szakmai szervezeti egységei:

  1. a KEH Jogi és Alkotmányossági Igazgatósága,
  2. a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatósága,
  3. a KEH Külügyi Igazgatósága,
  4. a KEH Sajtóigazgatósága,
  5. a KEH Gazdasági Igazgatósága.

A Hivatal további önálló szervezeti egységei:

  1. az Elnöki Titkárság
  2. a Honvédelmi Főosztály.

Köztársasági Elnöki Hivatal

A Hivatalt a köztársasági elnök irányítása mellett, a jogszabályoknak és a szakmai követelményeknek megfelelően a főigazgató vezeti és képviseli.

A köztársasági elnök székhelye Budapest. A köztársasági elnök és a Hivatal elhelyezésére a budavári Sándor-palota szolgál. §.

Ugrás vissza...