Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2018. október 19. napon 14.00 órától 2018. október 20. napon 14.00 óráig az elektronikus ügyintézés az elektromos hálózat teljes áramszünetet igénylő karbantartási munkálatai miatt szünetel.
Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt -, csak az újraindulást követően, legkésőbb 2018. október 20-án 14 órától történik meg.

Megértésüket köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Biztonságos Kézbesítési Szolgáltatáson, és a hozzá kapcsolódó tárhelyeken 2018. október 16-án (kedden) 22:00 órától 2018. október 17-én 06:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek: magyarorszag.hu, Személyreszabott Ügyintézési Felület, Biztonságos Kézbesítési Szolgáltatás, Tárhely adminisztráció, Tárhely szolgáltatás (Hivatali kapu, Cégkapu, Ügyfélkapu), Ügyfélkapu azonosítás, Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás, Azonosításra Visszavezetett Dokumentumhitelesítés.

Szíves megértését és türelmét köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Létrehozva: 2006. június 9.
Módosítás: 2018. október 9.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

A hivatal elérhetősége és vezetői

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonHivatalkereső

?

Hivatalkereső

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk


Kapcsolódó webhelyek:

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megszüntetésével összefüggő egyes kérdésekről szóló 475/2013. (XII. 17.) Korm. rendelet 2014. január 1-jével beolvadással megszüntette a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség általános jogutódja - egyes, a megszüntetésről szóló kormányrendeletben meghatározott kivételekkel - a Miniszterelnökség. §

A Kormány a 196/2003. (XI. 28.) Korm. rendelettel hozta létre a Nemzeti Fejlesztési Hivatalt a Miniszterelnöki Hivatal keretében működő Nemzeti Fejlesztési Terv és EU-támogatások Hivatalának általános jogutódaként, azzal a céllal, hogy az Európai Unió pénzügyi támogatásainak igénybevételéhez szükséges terveket elkészítse és az ezzel kapcsolatos tevékenységeket koordinálja. A Hivatal 2004. január 1-jétől kezdte meg működését országos hatáskörű államigazgatási szervként, és a Hivatal átvette a Miniszterelnöki Hivatal, illetve a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága által 2004. év előtt kötött, a Hivatal működése körében tartozó polgári jogi, támogatási, közbeszerzési és foglalkoztatási szerződéseket. 2006. július 1-jétől a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség volt a Nemzeti Fejlesztési Hivatal általános jogutóda.

Kapcsolódó webhelyek:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Miniszterelnökség

Ugrás vissza...